Veel mensen vinden het moeilijk om in deze steeds drukker wordende wereld te ontspannen. Dit leidt vaak tot lichamelijke en psychische klachten, zoals stress, hoofdpijn, etc. Soms kun je wat extra hulp gebruiken om hier inzicht en verbetering in te krijgen. Mijn ervaring is dat ontspanning hier erg behulpzaam bij kan zijn. Mijn behandelingen zijn dan ook gericht op een combinatie van ontspanning en het verkrijgen van inzicht in de situatie.

Van 1995 tot 2011 heb ik in mijn praktijk in Reeuwijk behandelingen en consulten gegeven en sinds 2011 is mijn praktijk gevestigd in Gouda (kijk onder contactinformatie voor het adres).

Ik kijk naar de mensen die bij mij komen op een holistisch-energetische manier. Dat wil zeggen dat ik altijd het geheel van iemand behandel en nooit een enkel lichaamsdeel of andere klacht. Ik denk, en ervaar regelmatig, dat een ziekte of andere klacht (zowel lichamelijk als emotioneel of psychisch) altijd dieper liggende oorzaken heeft en in verband staat met de totale energie van een persoon op verschillende niveaus (lichamelijk, emotioneel, psychisch, sociaal, spiritueel, etc). Daarom is geen enkele behandeling gelijk aan een andere, en is er voor een bepaalde klacht geen standaard oplossing. Bijvoorbeeld hoofdpijn of angst kan voor de één een heel andere betekenis hebben (signaal zijn) dan voor de ander.
 
Tijdens de behandelingen laat ik me intuïtief leiden in wat ik doen moet en pas daarbij verschillende technieken toe, vaak in combinatie met elkaar. De technieken waar ik mee werk zijn reading, healing, Reiki en ontspanningsmassage.  Verder gebruik ik als hulpmiddelen verschillende inzichtskaarten, zoals de Tarot-kaarten,  ontspanningsmuziek, visualisatie- en ontspanningsoefeningen (meditatie), geuren en kristallen. 

Ik geef consulten (incl. behandeling) van 75 minuten, waarvan de kosten €50,= bedragen,  + €10,= voor elk extra 15 minuten. Dit geldt voor een eerste behandeling altijd omdat dit inclusief intake gesprek is. Voor een consult van 2 uur, zoals de Helende Reis, geldt een tarief van €80,=.  Meestal zijn er weinig afspraken nodig om tot een verandering (verbetering) te komen.

Je kunt me altijd bellen of mailen voor een afspraak. 

img_small_04.jpg